Lid worden


Hoe word je lid van De Baronica’s?

Een eerste stap is dat je van harte welkom bent om na overleg met de secretaris of via een van de leden eens vrijblijvend een of enkele repetities bij te wonen. Hilda Veen zal dan in een pauze ook een kleine stemtest bij je afnemen. Daar hoef je echt niet bang voor te zijn; een geschoolde stem geldt niet als harde voorwaarde om lid te kunnen worden van De Baronica’s. Maar we willen in ons amateurkoor, met de zangtalenten die we hebben, blijven streven naar het verbeteren van onze zangkwaliteit. Daarvoor is wél nodig is dat je voldoende gevoel hebt voor ritme en voor zingen, waarbij het ook praktisch is als je over een zekere basiskennis van het notenschrift beschikt.
En niet onbelangrijk: een motto dat bij de Baronica’s ook geldt: ‘Vrijwillig maar niet vrijblijvend’. Er wordt dan ook van uitgegaan dat aanwezigheid tijdens de repetities voor jou vanzelfsprekend is.
En een basisvoorwaarde voor nieuwe leden is ook dat je het gezellig vindt om samen met zang bezig te zijn, waarbij je je niet laat afschrikken door de uitdaging van een soms wat ingewikkelder nummer. Want naast gezelligheid streven de Baronica’s ook naar het leveren van artistiek verantwoorde prestaties

Tot slot is de mogelijkheid om lid te worden afhankelijk van jouw stemsoort (sopraan, alt, tenor of bas) en de ruimte die er op dat moment bestaat binnen die stemgroep. Op dit moment is er vooral behoefte aan tenoren en sopranen. Maar als het enigszins kan, proberen we een plaatsje voor jou te vinden.

De maandelijkse contributie bedraagt met ingang van september 2017 € 24,00 per maand.*

*  met waar nodig een aangepast bedrag voor minder draagkrachtige leden.

Geïnteresseerd in het lidmaatschap?

Neem telefonisch of per mail contact op met onze secretaris via het op de Contactpagina opgenomen telefoonnummer of e-mailadres.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!